Skjorter med trykk

…eller brodering?

Hva skal man velge. En god profilleverandør vil svare at det kommer an på logoen. Og det gjør det virkelig. En logo som har mye undertekst eller et detaljert symbol, vil alltid gi brodøren en større utfordring enn hvis grafikken har  få, store bokstaver. Vi anbefaler å trykke logo dersom høyden på de minste bokstavene er mindre enn 0,6 cm. Ønskes det likevel brodering bør alle ikke-lesbare elementer fjernes. Designeren hjelper dere med dette. Når vi tilpasser en logo gjøres dette alltid fra en vektorisert fil. Da har designeren kontroll over alle elementer og kan enkelt regne ut broderingens totale størrelse. Kontakt oss for en gjennomgang. Det er naturligvis kostnadsfritt.

Brodering på skjorter

Etter at designeren vår har vurdert logoens gjengivelse på skjorten og bestilling er gjort, vil vi produsere mønsterkortet. Mønsterkortet er selve oppskriften på hvordan logoen broderes.  Kunden eier mønsterkortet og vi kan oversende dette hvis ønskelig. Kunden kan bruke kortet hos andre leverdører til for eks produksjon av polo-skjorter, gensere og jakker mm. For andre profilprodukter se her

 

 

Brodering på skjortens krage

Ved brodering på krage anbefaler vi en gjennomgang av hva som ønskes brodert og i hvilken farge. Merk at det vil være begrensinger på en kragebrodering.  Kragene er forsterket med en plastskinne. Derfor broderer vi fra 5 cm mot midten.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *